U ovoj brošuri iznosimo rezultate istraživanja koje je proveo Centar za žene žrtve rata - ROSA u okviru projekta “Utjecaj na poboljšanja u pravnim i medijskim perspektivama trgovanja ženama i prostitucije”. Projekt se se provodio od 1. prosinca 2008. godine do 30. studenog 2009. godine, i njime smo pokušale dublje istražiti pravni i medijski aspekt problema trgovanja ženama i prostitucije u periodu od pet godina (2004.-2008.).
Running SneakersNew Release Air Jordan 30 XXX "Photo Blue" Accented PE, Price: $87.71 - Jordan Shoes, Nike Shoes
 
Istraživanjem smo nastojale dobiti uvid u sudsku praksu te medijske napise u odnosu na ove probleme kako bi s jedne strane doprinijele unapređenju pravnog progona počinitelja te zaštite žena žrtava ovih teških oblika kršenja ljudskih prava, a s druge strane doprinijele senzibilizaciji medija koji ove probleme iznose u javnost.
 
U pravnom dijelu istraživanja sudjelovale/i su stručne suradnice i suradnici: odvjetnica Sanja Bezbradica, odvjetnik Ivan Jelavić, odvjetnički vježbenik Danijel Fosić i odvjetnička vježbenica Željka Čović. U medijskom dijelu istraživanja sudjelovale su: stručna suradnica prof. sociologije Jasmina Fajković, te analitičarke prof. sociologije Sanda Brumen, apsolventica sociologije i filozofije Anja Vrbanjac i prof. hrvatske kulture i sociologije Ivana Gojnić.
 
Preuzimanje brošure